Mijn avontuur

Hallo iedereen en velkommen til min blog!

Vorig jaar in augustus kreeg ik het zotte idee om op uitwisseling te gaan. Iets wat in het begin leek alsof ik dat uiteindelijk toch niet zou gaan doen en het maar een bevlieging was. Niemand had dit in het begin van mij verwacht, ik ben dus toch avontuurlijker dan sommigen denken. Het leek me de gepaste kans om te testen of ik volwassen en zelfstandig genoeg ben en natuurlijk om de compleet nieuwe sfeer van Denemarken gaan op te snuiven, al was dit toch niet het land waar mijn voorkeur naar uitging. Hing het van mij af, dan zat ik nu op een vliegtuig naar Zwitserland, maar ik trek me op aan de gedachte dat waar je je uitwisseling ook meemaakt, het blijft iets dat je voor de rest van je leven meedraagt.
Maar, niets was dus minder waar en ondertussen zijn we een jaar later.. Ik ben een paar weken voor mijn vertrek aan deze blog begonnen. Niet enkel voor mezelf, maar ook voor mijn ouders, familie en vrienden, want iedereen is benieuwd naar de dingen die ik daar allemaal zal meemaken.

Veel leesplezier! (Nyde at laese)

PS. Ik schrijf volledig mijn blog in het Nederlands, maar misschien komt er af en toe wel eens een zinnetje Deens tussen piepen 😉

cropped-flag_of_denmark-svg1.png
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s